My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Ny speiltest

Bertine og pappa har den siste tiden forsøkt å finne ut om Bertine (12 mnd) skjønner at det er seg selv hun ser i speilet. De første testresultatene publisert her på pappaliv.no 5. februar i år indikerte at Bertine fortsatt ligger på nivå to i psykologiprofessor Philippe Rochats teori om utvikling av selvbevissthet. Hun observete post-it-lappen som var festet til hodet, men i stedet for å ta den bort fra hodet sitt, forsøkte hun å fjerne den fra speilbildet sitt.

Noen dager seinere forsøkte superpapsen.no og Thelma (11 mnd) seg på en tilsvarende test. De hevder at Thelma allerede ligger på nivå tre, altså ett nivå over Bertine. Men etter å ha studert videoen er Bertine og pappa kommet til at testresultatet er svært tvilsomt. Thelma bruker nemlig en stor hvit klut, og ikke en post-it-lapp.

Bertine og pappa har derfor gjort tre nye tester. Den første testen er gjort med post-it-lapp, den andre med prinsesse-plaster og den tredje med en hvit babyklut. Se videoen og bedøm selv.

 

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Pappaperm, Tester, Video and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

3 Comments

  1. Posted 01/03/2012 at 07:20 by Hege | Permalink

    Så herlig blogg. Gøy med engasjerte pappaer ;) lykke til videre både pappan og Bertine :)

  2. Posted 01/03/2012 at 16:06 by BABYPLAGG | Permalink

    Koselig blogg! Kontakt oss gjerne om du vil bli sponset med konkurranse til dine lesere.

  3. Posted 07/03/2012 at 19:01 by superpapsen | Permalink

    Rett og slett imponerende! Men som kommentert på den første testen så er hun utvilsomt klar over både post-it lappen og prinsesseplaster. Hun syns bare de er så flotte å ha på hodet at hun ikke gidder å ta de av. Men store hvite kluter på hodet er det ingen barn som liker.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>